Producent van geëmailleerde en blikken reclame borden voor de consumenten en bedrijvenmarkt

Blikkenborden

blikkenborden_reclame
blik_reclame
blikkenbord
blik
blikkenbord
blik

Blikkenborden

..verzorgen wij met & zonder reliëf. Vlak of gebold, rechthoekig of contour uitgesneden. Blikkenborden zijn ideale reclame dragers voor uw product.


Bij reliëf "springt" het logo er als het ware uit, waardoor het geheel meer diepte krijgt.


Met dezelfde zorg als emaille, produceren wij uw blikken wandreclame vanaf 500 stuks. Een ideale aanvulling op emaille bij grotere oplage. Full colour wordt haarscherp weergegeven.


Meer informatie

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte kunt u contact opnemen via +31(0) 43 6042506 of via info@jacobs-exclusief.nl


Blik met reliëf

Blikken borden verzorgen wij vanaf 500 stuks met reliëf.

Volledig gebold uitgevoerd in 0,5 mm blik met omgekrulde randen en uw logo in reliëf. Bij reliëf kunt u zelf bepalen op welk gedeelte van het motief u de nadruk wilt leggen.


Blik zonder reliëf

Wij verzorgen tevens de productie van vlakke blikken borden met uw logo vanaf 2000 stuks per motief.

Bij deze versie blikken borden werken wij met een metaaldikte van 0.3 mm, volledig vlak met omgekrulde randen, 4 ophang gaten in de hoeken.


Dit kan ook in de vorm zijn van ijskastmagneten incl. uw eigen verpakking met logo. Perfect in te zetten voor promotionele acties.


Ook kunnen wij blikken verpakkingen voor uw verzorgen in diverse uitvoeringen om uw producten extra uitstraling te geven.

webshop_emaillehttp://affiliate.emaillegigant.nl/jrox.php?id=2036_1_bid_11http://affiliate.emaillegigant.nl/jrox.php?id=2036_1_bid_11webshop_emaille
Home
Emaille borden
Blikkenborden
Dealer worden?
Consument
Contacthome.htmlemaille.htmldealer.htmlconsument.htmlcontact.htmlemaillebordenemaille_bordenblikkenbordenverkooppunt_emailleemaille_blikjacobs_exclusief
jacobs_exclusief

productie  -  import  -  business to business

     info@jacobs-exclusief.nl  |  +31 (0)43 604 25 06